Over Marco Spreker Contact Home
Een collegiale blik van een ervaren projectleider
Wanneer een projectleider of project team nog maar kort met de methodiek aan de slag is, kan het goed zijn om even mee te kijken en luisteren bij het proces. Om de projectleider en/of het team bij te staan bij het op de juiste manier inzetten van de methodiek. Om hen voor flinke valkuilen te behoeden, want af en toe een schaafwondje of bloedneus is geen ramp zolang daar dan maar van wordt geleerd...

Vaak onderschat: de rol van de opdrachtgever in het proces. Is helder wat 'Goed Opdrachtgeverschap' betekent en dat dit onvoorwaardelijk nodig is om een projectleider (m/v) echt goed zijn werk te kunnen laten doen?
Hoe zorg je ervoor dat je als opdrachtgever deze rol goed oppakt en hoe stel je zeker dat op het afgesproken moment het projectresultaat wordt opgeleverd?

Voor het aanvragen van een kennismakings- of coachingsgesprek volstaat een email aan post@marcoderksen.nl
Een eerste kennismaking en dialoog over de voorliggende casus incl. een schriftelijk verslag en visie op coaching kost € 325,- excl. 21%BTW.

De kosten voor coachingsgesprekken zijn afhankelijk van hoe dit gesprek plaatsvindt (telefoon / videoconference / fysieke afspraak), reisafstand en tijdsduur. In alle gevallen wordt vooraf per email een indicatie van de kosten gecommuniceerd.
Marco Derksen
Vogelweg 4A
6862 GH Oosterbeek
t. 026 495 02 02
post@marcoderksen.nl

KvK: 09220428
BTW-id: NL001861568B92

Wet op privacy:
Lees hier de AVG privacy verklaring
'als je het niet op een eenvoudige manier kunt uitleggen,
dan begrijp je het niet goed genoeg'

Albert Einstein